Julia Karlsson

All this talk about equality. The only thing people really have in common is that they are all going to die - Bob Dylan

Myndig

Publicerad 2012-04-25 13:05:37 i Allmänt,

Yes, nu är man 18 då.
Firade min födelsedag hemma med familjen och Oscar. Fick hårprodukter, spotify premium och körkort betalat av familjen. Så nu ska jag ta och fixa körkortet till sommaren. Fick även ett par hörlurar av Oscar. Haft en bra födelsedag och jag har underbara vänner som gratulerade mig. Maja sjöng till och med för mig när vi kom till skolan, gulligt.

Sitter just nu och ska arbeta med fotografier och lite sådant. Senare blir det utgång med Manne, Anna, Oscar mfl. Kommer nog bli riktigt roligt. Slipper man bli utslängd utan kan stolt visa upp att jag får sitta kvar där efter åtta. Haha.

Sista dagen som 17

Publicerad 2012-04-23 16:49:25 i Allmänt,

Yes, imorgon fyller jag 18. Vilket jag ser framemot. Då slipper jag fråga andra om dom kan köpa cigaretter och dessutom så kommer jag förhoppningsvis få körkort till sommaren. Kommer bli skönt att kunna ta sig vart man vill utan besvär. Dock kommer jag väl få ta familjens bil, men får väl helt enkelt spara till en egen.
Och på tal om pengar så måste, måste, måste jag få ett sommarjobb till sommaren, för annars förstörs alla mina sommarplaner.. Inte okej!

I Fredags så var jag med Madicken, vi hyrde filmer på hemmakväll och åkte hem till mig, käkade pizza och snackade om allt och ingenting. Det är riktigt roligt att umgås med den här bruden. 

En såndär min man bara gör

Publicerad 2012-04-13 18:04:53 i Allmänt,

Tänkte slänga upp en liten egobild på hur jag klädde mig igår. "K".
Vet inte varför jag alltid gör den minen när jag ska ta egobilder, jag inser aldrig att det inte blir bra på bilder.
Det är som en reflex.. En grej jag gör bara. Som när man ska ta på mascaara. Man gör världens fulaste min.
Men-men.. Nu är den uppe i alla fall!

Superman

Publicerad 2012-04-13 17:54:48 i Allmänt,

Jag har fatiskt tagit tag i mitt liv lite. Jobbade i Onsdags och lite igår, så nu får jag förhoppningsvis lite mer pengar nästa månad! Dessutom så har jag sökt mer jobb och hoppas på att man får ett sommarjobb och kanske till och med efter somaren. Who knows?

Åkte till Oscar igår. Har börjat övningsköra så jag körde till Blomstermåla för första gången. Det gick väl helt okej, inte van vid att åka med en massa bilar runt omkring mig, men den rädslan ska bort!
Så förhoppningsvis så kommer jag få körkort snart också! Mycket att tänka på nu förtiden. Sommarjobb, skolan, körkort..
A-ja, jag och Oscar hade en lugn dag igår. Kollade vidare på Pokémon och lite How I met your mother. Satt och myste med chips och dipp.
Och idag så åkte jag hem igen och då fick jag denna grejen av Oscar, haha.
Blev faktiskt väldigt glad, även om jag inte är jätte intresserad i leksaken.
Oscar är lite som  superman kanske.. Så som han orkar med mina humörsvängningar och fortfarande finns där.
Stark liksom. Haha.

fml

Publicerad 2012-04-11 03:13:04 i Allmänt,

Helt värdelös, skulle skriva in blogg.se och resultatet blev; www.skriverin.blogg.se.blogg.se och andra gången blogg..se. Jag orkar seriöst inte.. Haha.
Känner mig ensam och kan inte sova.

Bilden beskriver mig just nu väldigt bra måste jag säga.
Deppig och flummig på samma gång. Borde väl gå och lägga mig.

Satt precis och sminkade mig klockan halv tre på natten, kan absolut inte sova. Mår halvdant och vill här ifrån.
Skulle vara skönt att få resa bort ett tag ifrån allt och alla och bara sitta i någon solstol, sitta vid vattnet och lyssna på musik eller vad som helst. Bara jag får vara i en ny miljö för ett tag.

bla bla bla

Publicerad 2012-04-10 00:08:07 i Allmänt,

Om exakt tre veckor så fyller jag år. Ligger och funderar på vad jag önskar mig och vad som kommer hända. Kan verkligen inte komma på någonting som jag faktiskt önskar mig.. Kanske spotify premium, det skulle vara najs så man slipper vara inne på andras för att slippa reklam. Hårprodukter, pengar, pengar, pengar..
Ska bli riktigt skönt att få ta körkort, köpa cigaretter utan att be någon  annan stackare att köpa åt en och dessutom slippa bli utsläng ifrån puben för att man är för liten. Kommer bli awesome.

Men kommer absolut inte ha några pengar alls detta året känns det som.
Har inget jobb så får leva på studiebidraget som ryker nästan samma dag som den kommer och som jag även tar förskott på varje månad.  A-ja, hoppas jag får jobb i sommar i alla fall. Blir att söka riktigt mycket nu innan det är försent, om det inte redan är det.
Men-men, man får inte sluta hoppas.

What 2 do

Publicerad 2012-04-09 23:43:00 i Allmänt,

Funderar på om jag ska blondera håret efter jag fyllt år.. Men är smått tveksam, eftersom jag garanterat inte kommer ha något hår kvar efter all blekning. Sen kanske jag ska klippa till håret så man har det sådär som på bilden igen?
Blir galen av alla dessa idéer.

Bilden är tagen ifrån förra sommaren så jag var blond, yes.
Finns inte mycket mer att säga.

Glad påsk i efterskott

Publicerad 2012-04-09 22:36:09 i Allmänt,

Hoppas alla har haft en bra Påsk.
Själv firade jag påsk hemma, åt påskmiddag med familjen. Och sen slutade bara allt med kaos. Så påskdagen gick åt helvete för mig. Blev en bråk mellan mig och bror min. Och när jag väl blir arg så finns det inget som stoppar mig. Så jag sabbade i princip min påsk. fml.
Hur som helst så finns det en underbar person vid namn Oscar som kunde lätta upp mitt humör via telefon.
Åkte till honom på Påskaftonen och vi tog det lugnt och kollade på pokémon, haha. Vi ska se alla 700 avsnitt har vi bestämt..
På kvällen så åt vi god mat och kollade på "War horse", vilket inte var en jätte bra film precis. Lite töntig vid vissa tillfällen.
Finns inte mycket mer att skriva om mer än att Oscar talar med katter.

puss på mig.

Hungerspelen

Publicerad 2012-04-09 22:24:15 i Allmänt,

Gick på bio med Filippa, Oscar, Manne och Anna i Söndags. Vi kollade på Hungerspelen. Måste säga att jag hade väldigt höga förväntningar. Skulle ha läst ut Hungerspelen i skolan för något arbete vi hade. Men det gjorde jag aldrig, men alla snackade väldigt gott om den här filmen så såg framemot den.
Men när man väl sitter där och kolla så somnar man nästan.. Väldigt seg tycker jag. Trodde det skulle vara mycket mer spel. Men det var det inte.
Men får säga att det bästa är väl att det är en bra och spännande handling. Men dom ca 30 min det var Hungerspel så var det grymt.

Fest med gamla 9b1

Publicerad 2012-04-06 19:11:15 i Allmänt,

Igår festade man till det med gamla klassen hemma hos Erik på Öland. Nyktert var det inte.
Men det var riktigt roligt måste jag säga, att få träffa och dricka tillsammans med gamla klasskamrater.
Hoppas det kommer mer festande mer er inom en snar framtid!

Två bilder jag snodde ifrån Carolina Sten.
Carolina, jag och Tanja.

Jag och Carolina.

I´ve always wanted to be dead for a day..

Publicerad 2012-04-03 18:34:50 i Allmänt,

..Just to see who truly cares.


Sitter här och försöker läsa på historia som jag ska redovisa imorgon. Men det går inge vidare..
Sitter och tänker på allt och inget. Riktigt skumma tankar faktiskt.. "Hur skulle folk tänk om jag dog", "vad hade jag gjort om det blev en zombie attack", "varför sitter jag och tänker på det här?" och så sitter jag och kollar runt på tumblr också. Finns en hel del inspirerande bilder som får mig att vilja gå ut och fotografera, skriva och renovera. Har en hel del tankar om hur jag ska göra med mitt rum, mitt hår och vad jag ska handla in för kläder.  Jo, jag har en hel del tankar och idéer i huvudet just nu.

Får jag gratulera..

Publicerad 2012-04-02 21:05:21 i Allmänt,

..du är livrädd med stil - Kent

Haft en väldigt bra helg tillsammans med Oscar. Har väldigt roligt tillsammans med honom.
Vi kollade igenom "Game of thrones" säsong 1. Faktiskt riktigt bra serie. Oscar taggade inför säsong 2 som kom ut idag i Sverige. Så självklart var jag tvungen att kolla igenom första säsongen. Ångrar det verkligen inte!
Blir att följa vidare på serien.

Jag höll precis på att städa mitt rum tills jag fastande framför facebook, tumblr och en massa andra sidor som jag egentligen inte har någon aning varför jag spenderar tid på!
Är egentligen väldigt trött och vill bara lägga mig i sängen och kolla på "Season of the witch" som jag inte sett på ett par månader. En ganska små fånig film, men det var länge sen så ska ändå se den igen! Robert Sheehan är ju med, så självklart måste man se den igen!

Min klädsel i Fredags, inte mycket att se. Men kände för att lägga upp det.
Hela min Fredag var en besvikelse. Blev antingen dissad av den ena eller den andra.. Ingen bra Fredag helt enkelt.

Om

Min profilbild

Julia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela